Откријте невероватан свет Ренесансних Краљевина и уживајте у улози лика којег сами стварате и којим напредујете кроз овај имагинарни свет. Од сада игра Ренесансне Краљевине је доступна и на вашим паметним телефонима.

homme RAR

Презентација

Ренесансне Краљевине је MMORPG (енг: масовна вишекорисничка "online" игра играња улога), тренутно у раној фази, постављена у великом свету Ренесансних Краљевина, и у којој је играч слободан да постане било ко или било шта, а све у циљу забаве и опонашања друштва у Европи из 15. века.

Потпуна слобода у избору

Можете, по својој жељи, прилагодити изглед вашег лика, декорисати вашу кућу, приступити моћним породицама или клановима и много тога другог. На вама је да одаберете своју судбину у свету без ограничења: од тога да ли ћете бити млинар у малом граду, можда морнар на трговачком броду, па све до тога да будете изабрани за Кнеза или Краља. Све је могуће. Универзум који константно расте и развија се и реалистичан економски систем који у потпуности зависи од самих играча. Мини-игре вам омогућавају да прикупите ресурсе за вас и/или вашу заједницу, док вам један свеобухватан систем игра улога, потпуно заснован на избору играча, назван Авантуре, пружа могућност авантуристичке забаве са моралним дилемама.

Décoration RAR

Безброј живота у једном

У Ренесансним Краљевинама, можете постати пекар и снабдевати ваш град хлебом, или бандит који ће пљачкати немарне путнике, или можда војник који ће се придружити армији, или генерал који ће водити ту армију. Можете постати свештеник или Архиепископ који ће ширити веру, или бити изабрани за Кнеза или чак Краља... Могућности је бесконачно и ништа вас не спречава да их све испробате у једном животу!


Формирајте јединственог лика и посебно уредите дом!

Такође. можете по сопственом нахођењу да прилагодите вашег лика, бирајући детаље његовог/њеног физичког изгледа и гардеробе коју ће он/она носити, а који ће приличити његовом/њеном друштвеном статусу. Можете преуређивати и изглед вашег дома, како ентеријера, тако и екстеријера. А ако будете изабрани за Градоначелника, можете декорисати чак и изглед вашег града!

Свет са економским системом, у коме је сваки играч битан!

У Ренесансним Краљевинама, сваки лик је играч који може имати битан утицај на свет око себе, као и на остале играче у свету. На пример, да бисте формирали армију, морате наговорити друге играче да узму оружје у руке и да вам се придруже, било да ћете им платити или не. Да бисте били изабрани за Градоначелника, морате уверити гласаче зашто ваља гласати за вас. Исто тако, економски систем игре охрабрује играчку сарадњу, од прављења обичног хлеба па све до градње великих ратних бродова, и свака ствар у игри је направљена од стране играча.

Направите прави избор!

Ренесансне Краљевине такође укључују и оригинални систем авантура где ваш лик, било сам или против/са другим ликовима, може проживети узбудљиве авантуре са моралним дилемама које ће одредити судбину вашег лика. Да ли ћете направити прави избор?

femme RAR
Décoration RAR
RAR
sortie anticipée

Рани приступ

Шта је фаза раног приступа?

Рани приступ је нови модел развијања игара. Играчи имају приступ игри, још док је развијање у току, што им омогућује да се активно укључе у развитак игре и да са развојним тимом поделе своја искуства, пријаве све грешке (багове) и предложе идеје за унапређење. Ако је свет Ренесансних Краљевина, у својој верзији за интернет претраживаче, свет који постоји више од 15 година, модел раног приступа се чини као прави избор за укључивање играчке заједнице у развитак нове верзије игре за паметне уређаје.

Колико дуго ће фаза раног приступа трајати?

Тешко је одредити када ће игра тачно попримити своју коначну верзију, јер постоји много функција које желимо да имплементирамо у игру, а које ће заједница откривати и тестирати много пре и помислимо на коначну верзију Ренесансних Краљевина. Рани приступ ће трајати бар неколико месеци.

Које је тренутно стање верзије у фази раног приступа?

Верзија је у фази раног приступа и још увек јој фале неке важне функције, као што су:

- Упутство за нове играче који се тек укључују у игру. Игра ће остати у фази раног приступа док год ова функција за почетнике није исправно имплементирана. Ово је разлог због ког смо онемогућили креирање нових ликова преко мобилне апликације док је у фази раног приступа. Како бисте могли да тестирате Ренесансне Краљевине преко мобилне апликације током фазе раног приступа, морате имати већ креираног лика преко верзије игре на интернет претраживачу.

- Управљање променама нивоа ликова у верзији за мобилне апликације. Тренутно, како би ваш лик напредовао нивое, морате користити верзију игре на интернет претраживачу.

Имамо такође у плану да прерадимо неке делове игре и како ти делови функционишу, као што су градови који ће бити живљи, или као што је управљање изменама вашег лика и његове/њене имовине, што ће у будућности бити много једноставније.

Све нове функције верзије за мобилне уређаје ће се истовремено појавити и у верзији за интернет претраживаче. У међувремену, надамо се да ћете са симпатијама поздравити све новине ове верзије, које ће у тренутном стању можда садржати неке багове и функције које су у процесу имплементирања.

Уколико вам се новине свиђају, позивамо вас и бићемо вам захвални, ако оставите позитивне рецензије на апликацији.

Које ће нове функције бити доступне након објаве верзије са фазом раног приступа?

- Играње верзије у фази раног приступа Ренесансних Краљевина ће вам омогућити приступ већини садржаја верзије за интернет претраживаче, укључујући све оно што је недавно имплементирано, као што су нови изгледи ликова.
- Тестирајте авантуре предвиђене за нове играче, како бисте видели како и ова нова функција изгледа.
- Нови систем бодова активности за управљање активностима ликова.
- Мини-игре за прикупљање више ресурса током неких активности.

Како ће играчка заједница бити укључена у развојнн процес?

Једва чекамо ваше мишљења, било на форуму игре или на Discord-у. Ми ћемо их узети у обзир за нове будуће фунцкије, али исто тако и за ствари које морамо унапредити, а које су већ у игри.

Décoration RAR

Новости

 

Новина 1: Ново "Ја" најављено за рани Децембар


 • Потпуна прерада изгледа странице профила и "Ја" менија.
 • Додатак бројних нових опција за прилагођавање ваше странице профила.
 • Потпуно нова гардерова.
 • Велике промене везане за грехове.

Новина 2: Нови дом


 • Стапање "Моја имовина" и "Моје имање" у једну нову, у потпуности интерактивну средину.
 • Обновљено занимање за графички аспект
 • Приступ поједностављеном и унапређеном систему за управљањем имовином (поља, станови, итд)
 • Нов систем купопродаје некретнина
 • Могућност да користите вашу кућу као прави простор за живот, као и подешавања приватности (дозвољене посете или не, организације вечера, банкета и сличних догађаја)

Новина 3: Нови град


 • Град постаје забаван и користан простор са много могућности за интеракцију.
 • Велика графичка унапређења града (зумирање, анимације, 3D модели итд)
 • Преправљен систем навигацију за поједностављену оријентацију

Новина 4: Нови играчи


 • Преправке почетничких делова игре као увод у добродошлицу новим играчима
 • Постављање авантура за нове играче
 • Почеци комуникације и позива новим играчима да открију што више о игри

Ове новине нису убројане, јер се оне развијају упоредо са осталим великим новинама

Будуће новине


 • Хринике Renaissance Kingdoms, приказ 15 година дуге историје нашег света на наменској локацији која ће укључивати хронологије, биографије, кратке прегледе и новости засноване на најнезаборавнијим моментима и чињеницама из историје Renaissance Kingdoms.
 • Авантуре: више од 70 оригиналних и узбудљивих авантура са преко 800 страница дијалога и са елементима, како соло, тако и оним који захтевају интеракцију са другим играчима.
 • Ликови и осећања. (уколико је технички могуће, планирамо да оживимо лица ликова. Још увек смо у тест фази у уметничкој лабораторији)

Оквиран датум пуштања у рад сваке наредне новости ће бити најављен приликом пуштања у рад претходне новости. Имати пуно планова и густ распоред, какав смо имали и раније, није функционисало и стварало је превише притиска на наш развојни тим и на крају, био је узрок разочарења када нисмо успевали да испратимо оно што смо договорили на време. Сада ћемо пробати другачији приступ да видимо хоће ли бити пријатније, како вама, тако и нама!

Décoration RAR

Све о свету

Моћи ћете да у овој секцији, која је тренутно у конструкцији, откријете историју света Renaissance Kingdoms , од тренутка када је створена интеракцијом самих играча, али исто тако моћи ћете да пронађете дневне новости из Renaissance Kingdoms (оно што се тренутно зове "КНА").