Descoperiți MMORPG Regatele Renascentiste, acum disponibile în pre-acces pe smartphone tău!

homme RAR

Prezentare

Renaissance Kingdoms este un MMORPG captivant, aflat în prezent în pre- acces , stabilit în universul Regatelor Renașterii, unde jucătorii sunt liberi să devină oricine și orice, într-o versiune distractivă și alternativă a Europei secolului al XV-lea.

O libertate totală de alegere

Puteți să vă personalizați personajul și casa dvs., să vă alăturați familiilor puternice și să vă alegeți propriul destin într-o lume fără nicio restricție: de la a fi un morar într-un sat mic la un marinar pe o navă comerciantă, la a fi ales contele sau rege, totul este posibil . Universul înfloritor și sistemul său realist economic se bazează în întregime pe acțiunile jucătorilor. Minigames-urile vă permit să câștigați resurse pentru dvs. și/sau comunitatea dvs., în timp ce un sistem de poveste captivant, numite aventuri, oferă jucătorului aventuri pline de acțiuni cu alegeri morale.

Décoration RAR

O infinitate de întâmplări într-o singură viață

În Regatele Renascentiste, poți deveni un brutar care să furnizeze pâine în sat sau un bandit care să jefuiască călători imprudenți, un soldat care să se alăture unei armate, un general care să conducă o armată, un episcop sau un cardinal pentru a-ți răspândi credința, a fi ales ca conte sau chiar ca rege ... Posibilitățile sunt nesfârșite și nimic nu te împiedică să ai mai multe destine într-o singură viață!


Creați un personaj unic și o casă!

De asemenea, puteți personaliza în întregime personajul dvs. modificând detaliile aspectului său fizic și hainele pe care le poartă pentru a se potrivi statutului social al personajului dvs. De asemenea, puteți personaliza aspectul casei dvs., atât în exterior cât și în interior și, dacă sunteți ales primar, puteți personaliza aspectul satului dvs.!

Un univers cu un sistem economic în care fiecare jucător contează

În Renaissance Kingdoms, fiecare personaj este un jucător și are un impact puternic asupra lumii și a altor jucători. De exemplu, pentru a ridica o armată, va trebui să încurajați alți jucători să se înarmeze și să vi se alăture, fie prin convingere, fie pentru plată. Pentru a fi ales într-o funcție importantă, va trebui să convingi alegătorii să te aleagă. De asemenea, sistemul economic al jocului încurajează cooperarea jucătorilor, întrucât, de la paine până la nava de război, toate obiectele sunt realizate de jucători.

Faceți alegerile potrivite

Regatele Renascentiste include, de asemenea, un mecanic original de aventuri în care personajul, singur sau cu/împotriva altor jucători, va trăi aventuri palpitante cu alegeri morale care vor defini cine este el/ea. Vei face alegerile corecte?

femme RAR
Décoration RAR
RAR
sortie anticipée

Pre-acces

Ce este pre-accesul?

Pre accesul este un model de dezvoltare a jocurilor în curs de dezvoltare. Jucătorii pot accesa jocul cat timp dezvoltarea este încă în curs, ceea ce le permite să se implice în dezvoltarea jocului. Dacă Renaissance Kingdoms este un univers care a existat de mai bine de 15 ani în versiunea sa bazată pe web, modelul de pre-acces a părut a fi alegerea potrivită pentru a implica comunitatea de juctori pasionati în dezvoltarea versiunii mobile

Cât va dura pre-accesul?

Este dificil de definit când jocul va fi disponibil exact în versiunea sa 1.0, deoarece există multe caracteristici pe care dorim să le implementăm, astfel încât comunitatea să le poată descoperi și să le testeze înainte de a ne gândi la o lansare oficială pentru Renaissance Kingdoms. Pre-accesul ar trebui să dureze cel puțin câteva luni.

Care este starea actuală a versiunii de pre-acces?

Versiunii de pre-acces ii lipsesc câteva caracteristici importante, cum ar fi:

- Tutorialul pentru noii jucători care încep jocul. Jocul va rămâne în pre-acces atâta timp cât această caracteristică pentru începători nu este implementată corect. Acesta este motivul pentru care am dezactivat crearea de noi caractere în aplicația mobilă, atât timp cât este în pre-acces .Pentru a putea testa Renaissance Kingdoms prin mobil în acces timpuriu, trebuie să ai un personaj existent sau să-l creezi prin intermediul versiunii web a jocului.

- Gestionarea modificărilor de nivel din aplicația mobilă. În prezent, trebuie să utilizați versiunea bazată pe web pentru a trece la nivelul următor.

Vom reînnoi modul în care funcționează anumite zone ale jocului, precum și satul care va fi mai plin de viață, precum și gestionarea personajului și a casei sale, care va fi mai intuitiva.

Astfel, toate noile caracteristici ale versiunii mobile vor apărea în versiunea bazată pe web, de cele mai multe ori simultan. Între timp, sperăm să vă întâmpinați cu simpatie această versiune implementată în starea ei actuală. Dacă simțiți că ne puteti sprijini, am fi foarte recunoscători dacă puteți lăsa o recenzie pozitivă a aplicației.

Ce caracteristici noi vor fi disponibile la lansarea versiunii în pre-acces?

Redarea versiunii în pre-acces a Renaissance Kingdoms vă va permite să accesați cea mai mare parte a conținutului versiunii bazate pe web, inclusiv ceea ce a fost recent renovat, cum ar fi noua apariție a personajelor.
- Testarea unei aventuri destinate jucătorilor noi, astfel încât să puteți vedea cum arată această funcție nouă.
- Un nou sistem de puncte de acțiune pentru gestionarea activităților personajelor
- Minigame pentru a câștiga mai multe resurse în timpul unor activități

Cum va fi implicată comunitatea în procesul de dezvoltare?

Așteptăm cu nerăbdare să descoperim feedback-ul dvs., fie pe forumurile jocului, fie pe Discord. Le vom ține cont în noile funcții viitoare, dar și de lucrurile pe care ar trebui să le îmbunătățim, care sunt deja în joc.

Décoration RAR

Hartă

 

Actualizarea 1: Un nou „Eu” pentru începutul lunii Decembrie


 • O reeditare completă a foii de caracter și a paginii „Eu”.
 • Adăugarea a numeroase opțiuni de personalizare a foii de caractere.
 • O garderobă nouă
 • O modificare majoră a sistemului păcatelor.

Actualizarea 2: O casă nouă


 • Fuziunea „Proprietatea mea” și „Casa mea” într-o zonă nouă, complet interactivă.
 • O imersiune grafică reînnoită.
 • Accesul la o gestionare simplificată și îmbunătățită a posesiei (câmpuri, apartamente etc.).
 • Un nou sistem de piață
 • Oportunitatea de a vă folosi casa ca adevărat loc de zi, precum și schimburi private (permiterea vizitatorilor sau nu, organizarea de mese, banchete și alte evenimente)

Actualizarea 3: Un sat nou


 • Satul devine un loc distractiv și util, cu o mulțime de interacțiuni posibile.
 • Îmbunătățiri grafice majore ale satului (zoom, animații, modele 3D etc.)
 • O navigare reînnoită pentru o mai bună imersiune în satul tău

Actualizarea 4: jucători noi


 • Reînnoirea primelor ore de joc pentru a întâmpina jucători noi
 • Configurarea aventurilor pentru noii jucători
 • Începutul comunicării pentru a invita jucători noi să descopere jocul

Aceste actualizări nu sunt numerotate, deoarece sunt dezvoltate concomitent cu actualizările majore

Actualizări viitoare:


 • Cronicile Regatelor Renascentiste, Istoria celor 15 ani ai universului dvs. printr-un site dedicat care va include cronologii, biografii, rezumate și știri bazate pe cele mai memorabile fapte ale istoriei Regatelor Renașterii.
 • Aventuri: peste 70 de aventuri originale palpitante, cu peste 800 de pagini de dialog, cu elemente solo și multiplayer.
 • Personaje cu sentimente. (sperăm să animăm fețele, dacă este posibil din punct de vedere tehnic. Suntem încă în faza de testare în laboratorul grafic.)

Data aproximativă a lansării fiecărei actualizări va fi anunțată odată ce versiunea anterioară este lansată. A avea un program strâns, așa cum am făcut până acum, nu funcționează, exercită o presiune mare asupra echipelor noastre și este un motiv de dezamăgire atunci când nu putem livra la data anunțată. Vom încerca un alt mod de a vedea dacă este mai plăcut atât pentru tine, cât și pentru noi!

Décoration RAR

Univers

Vei putea descoperi în această secțiune aflată în prezent în construcție trecutul universului Regatelor Renascentiste, așa cum a fost creat prin acțiunile jucătorilor, precum și noutățile zilnice ale Regatelor Renascentiste(numite în prezent KAP).