Ontdek de overweldigende MMORPG Renaissance Kingdoms, nu beschikbaar in vervroegde toegang op je smartphone!

homme RAR

Voorstelling

Renaissance Kingdoms is een overweldigende MMORPG, momenteel onder vervroegde toegang, in het universum van Renaissance Kingdoms, waar spelers in een alternatieve versie van 15de eeuws Europa volledig vrij zijn om te zijn en te doen wat zij willen.

Volledige keuzevrijheid

Je kunt je eigen karakter en huis samenstellen; invloedrijke families vervoegen en je eigen lotsbestemming kiezen in een onbeperkte wereld: van een molenaar in een kleine stad tot een zeeman op een handelsschip; tot een verkozen graaf of koning. Alles is mogelijk. Het bloeiende universum en zijn realistische economische systeem zijn volledig afhankelijk van de acties van de spelers. Minigames stellen je in staat om grondstoffen te verdienen voor jou en/of je gemeenschap, terwijl een meeslepend, op keuze gebaseerd verhaalsysteem, genaamd avonturen, de speler actievolle avonturen met morele keuzes biedt.

Décoration RAR

Ontelbare lotsbestemmingen in een enkel leven

In Renaissance Kingdoms kunt u een bakker worden om uw dorp van brood te voorzien, of een bandiet om onverstandige reizigers te beroven, een soldaat om zich bij een leger aan te sluiten, een generaal om een leger te leiden, een bisschop of een kardinaal om uw geloof te verspreiden, een gekozen graaf of zelfs een koning... De mogelijkheden zijn eindeloos en niets houdt je tegen om meerdere lotsbestemmingen in één leven te hebben!


Creëer een uniek karakter en huis!

Je kunt je karakter ook volledig aanpassen door de details van zijn of haar fysieke verschijning en de kleding die hij of zij draagt aan te passen aan de sociale status van je karakter. Je kunt ook het uiterlijk van je huis aanpassen, zowel buiten als binnen en, als je gekozen wordt tot burgemeester, kun je het uiterlijk van je dorp aanpassen!

Een universum met een economisch systeem waar elke speler belangrijk is

In Renaissance Kingdoms heeft elk personage een krachtige impact op de wereld en de andere spelers. Om bijvoorbeeld een leger op te richten, moet je andere spelers overtuigen om wapens te krijgen en zich bij je aan te sluiten, of je nu betaalt of dat je ze overhaalt om het te doen. Om gekozen te worden voor een belangrijke positie moet je de kiezers ervan overtuigen dat ze jou moeten kiezen. Ook het economische systeem van het spel moedigt de samenwerking tussen de spelers aan, want van het brood tot het oorlogsschip wordt elk onderdeel van het spel door de spelers gemaakt.

Maak de juiste keuzes

Renaissance Kingdoms omvat ook een origineel systeem van opwindende avonturen met talloze plotwendingen waarbij je personage, alleen, met of tegen andere spelers, morele keuzes zal moeten maken die bepalen wie hij/zij is. Zal je de juiste keuzes maken?

femme RAR
Décoration RAR
RAR
sortie anticipée

Vervroegde toegang

Wat is Early Access?

Vroegtijdige Toegang is een opkomend spelontwikkelingsmodel. Spelers hebben toegang tot het spel terwijl het nog in ontwikkeling is, waardoor ze betrokken kunnen raken bij de ontwikkeling van het spel en kunnen communiceren met het ontwikkelingsteam om bugs te melden en verbeteringen voor te stellen. Aangezien Renaissance Kingdoms een universum is dat al meer dan 15 jaar bestaat in zijn web-based versie, leek het vroegtijdige toegang-model de juiste keuze om de gemeenschap van gepassioneerde spelers te betrekken bij de ontwikkeling van de mobiele versie.

Hoe lag zal de Early Acces duren?

Het is moeilijk om precies te zeggen wanneer het spel beschikbaar zal zijn in versie 1.0, omdat er veel functies zijn die we erin willen implementeren voor de gemeenschap om te ontdekken en testen voordat we nadenken over een officiële release van Renaissance Kingdoms. Vroegtijdige toegang moet minimaal enkele maanden duren.

Wat is de huidige staat van de Early Access versie?

De versie met vroegtijdige toegang mist een paar belangrijke functies, zoals:

- De tutorial voor nieuwe spelers die het spel starten. Het spel blijft in vroegtijdige toegang zolang deze functie voor beginners niet correct is geïmplementeerd. Daarom hebben we het maken van nieuwe personages in de mobiele app uitgeschakeld, zolang deze nog in vroegtijdige toegang is. Om Renaissance Kingdoms via je mobiel vroegtijdig te kunnen testen, moet je een bestaand personage hebben of hem/haar maken via de webversie van het spel.

- Het beheer van de niveauveranderingen in de mobiele app. Momenteel moet je de webversie gebruiken om naar het volgende niveau te kunnen gaan.

We gaan ook de manier waarop sommige delen van het spel werken vernieuwen, zoals de stad die levendiger gaat worden, evenals het beheer van het personage en zijn/haar huis dat intuïtiever zal zijn.

Alle nieuwe functies van de mobiele versie verschijnen ook in de webversie, meestal tegelijkertijd. In de tussentijd hopen we dat je deze versie, die in zijn huidige staat bugs en functies kan bevatten, op een sympathieke manier zal verwelkomen. Als je ons wilt steunen, zouden we je zeer dankbaar zijn als je een positieve beoordeling van de app kunt achterlaten.

Welke nieuwe onderdelen zijn beschikbaar bij het uitbrengen van de Early Access versie?

- Door de vroegtijdige toegang-versie van Renaissance Kingdoms te spelen, heb je toegang tot de meeste inhoud van de web-based versie, inclusief de dingen die onlangs zijn vernieuwd, zoals de nieuwe uitstraling van de personages.
- Een avontuur testen dat bedoeld is voor nieuwe spelers, zodat je kunt zien hoe deze nieuwe functie eruit ziet.
- Een nieuw actiepuntensysteem om de activiteiten van de personages te beheren.
- Minigames om tijdens sommige activiteiten meer te verdienen.

Hoe zal de gemeenschap betrokken worden tijdens het ontwikkelingsproces?

We kijken uit naar je feedback, of het nu op de forums van het spel is of op Discord. We zullen er rekening mee houden met betrekking tot toekomstige nieuwe functies en ook met dingen die we moeten verbeteren die al in het spel zijn.

Décoration RAR

Routekaart

 

Update 1: Een nieuwe "Mezelf" voor begin december


 • Een complete herwerking van het profiel en de "Mezelf" pagina.
 • Een toevoeging van talrijke aanpasmogelijkheden op je profiel.
 • Een gloednieuwe kleerkast
 • Een grote wijziging in het zondesysteem

Update 2: een nieuwe thuis


 • Het samenvoegen van "Mijn eigendom" en "Mijn erf" in een volledig interactieve omgeving.
 • Geheel vernieuwde, overweldigende graphics.
 • Toegang tot een gestroomlijnde en verbeterde eigendomsbeheer (velden, appartementen, etc)
 • Een nieuw systeem van grondverkoop
 • De mogelijkheid om je huis als een leefplek te gebruiken of voor sociale interacties (toestaan of weigeren van bezoekers, organiseren van diners, banketten en andere evenementen)

Update 3: Een nieuwe stad


 • Een stad wordt een leuke en nuttige plaats met veel mogelijke interacties.
 • Grote grafische verbeteringen voor de stad (zoom, animaties, 3D modellen, etc)
 • Een vernieuwde navigatie voor een betere onderdompeling in je stad.

Update 4: Nieuwe spelers


 • Herziening van de eerste uren van het spel om nieuwe spelers te verwelkomen.
 • Het opzetten van avonturen voor de nieuwe spelers.
 • Beginnende communicatie die nieuwe spelers uitnodigt om het spel te ontdekken.

Deze updates zijn niet genummerd, aangezien ze tegelijkertijd met grote updates ontwikkeld worden.

Verdere updates:


 • De Kronieken van de Koninkrijken der Renaissance, een geschiedenis van de 15 jaar van het universum via een speciale site die chronologieën, biografieën, samenvattingen en nieuwsberichten zal bevatten die zijn afgeleid van de meest gedenkwaardige prestaties van de spelers van de Koninkrijken der Renaissance.
 • Avonturen: meer dan 70 uitdagende spannende avonturen met meer dan 800 pagina's dialogen, met solo en multiplayer elementen.
 • Personages met emoties. (We hopen op geanimeerde gezichten als dat technisch mogelijk is. We bevinden ons momenteel in de testfase in het grafisch lab.)

De verwachtte datum voor het uitbrengen van een update wordt bekend gemaakt wanneer de vorige uitgebracht is. Een strak schema, zoals we eerst hadden, helpt niet omdat het een hoop druk op onze teams zet en is reden voor teleurstelling als het ons niet lukt om op de bekendgemaakte datum te leveren. We gaan het op een andere manier proberen om te kijken of dat prettig is voor zowel jullie als ons!

Décoration RAR

Universum

Je kunt in deze sectie die momenteel in aanbouw is, het verleden van het universum van Renaissance Kingdoms ontdekken, zoals het is gevormt door de acties van de spelers, evenals het dagelijkse nieuws van Renaissance Kingdoms (momenteel KAP genoemd).