Fedezd fel a magával ragadó MMORPG Reneszánsz Királyságokat, amely immáron korai hozzáféréssel elérhető az okostelefonodra is!

homme RAR

Bemutató

A Reneszánsz Királyságok egy magával ragadó MMORPG, jelenleg korai hozzáféréssel. A Reneszánsz Királyságok univerzumában játszódik, ahol a játékosok szabadon válhatnak bárkivé, és bármit megtehetnek a 15. századi Európa szórakoztató alternatív változatában.

A választás teljes szabadsága

Testre szabhatod a karaktered és a házad, csatlakozhatsz erőteljes családokhoz és megválaszthatod a saját utad egy olyan világban, ahol nincs korlátozás: egy kis falu molnárjától egy kereskedelmi hajó matrózáig, a nádorrá vagy királlyá válásig minden lehetséges. A virágzó univerzuma és az élethű gazdasági rendszere teljes mértékben a játékosok cselekedeteire támaszkodik. A minijátékok segítségével gyorsabban szerezhetsz erőforrásokat magadnak és/vagy a közösségednek, míg a magával ragadó választásokon alapuló történetrendszer erkölcsi döntéseket feszegető akciódús kalandokat kínál a játékosoknak.

Décoration RAR

Végtelen sors egy életben

A Reneszánsz Királyságokban lehetsz pék, hogy kenyérrel lásd el a városod, vagy bandita, aki meggondolatlan utazókat rabol ki, egy katona, hogy csatlakozz a hadsereghez vagy tábornok, hogy vezessd a hadsereget, püspök vagy bíboros, hogy elterjesszd a hited, de megválaszthatnak nádornak vagy akár királynak is... A lehetőségek végtelenek és semmi sem akadályoz meg abban, hogy egy életben több sorsod legyen!


Alkoss egyedi karaktert és otthont!

Teljesen személyre szabhatod karakteredet, módosíthatod a fizikai megjelenése legapróbb részleteit és különböző ruhákat viselhetsz, hogy azok megfeleljenek a karakter társadalmi státuszának. Személyre szabhatod továbbá az otthonod külső és belső kialakítását, és ha polgármesterré választanak, akkor a városod megjelenését is kedvedre alakíthatod!

Egy univerzum gazdasági rendszerrel, ahol minden játékos számít

A Renaissance Kingdomsban minden karakter nagy hatással van a világra és a többi játékosra. Például egy hadsereg felállításához meg kell győznöd a többi játékost, hogy szerezzenek fegyvert és csatlakozzanak hozzád, akár fizeted, akár csak meggyőzöd őket. Ahhoz, hogy egy fontos pozícióba megválasszanak, meg kell győznöd a választópolgárokat arról, hogy téged kell választaniuk. Ugyanígy a játék gazdasági rendszere is ösztönzi a játékosok együttműködését, hiszen a kenyértől a hadihajóig a játék minden elemét a játékosok készítik.

Hozd meg a megfelelő döntéseket

A Renaissance Kingdoms magában foglalja egy olyan izgalmas egyedülálló döntési rendszert is, ahol a karakterednek, akár egyedül, akár más játékosokkal, akár másokkal szemben, olyan erkölcsi döntéseket kell hoznia, amelyek meghatározzák, hogy ki is ő. Meg fogod hozni a megfelelő döntéseket?

femme RAR
Décoration RAR
RAR
sortie anticipée

Korai hozzáférés

Mi az a korai hozzáférés?

Az Early Access egy feltörekvő játékfejlesztési modell. A játékosok hozzáférhetnek a játékhoz, amíg annak fejlesztése még folyamatban van, ami lehetővé teszi számukra, hogy bekapcsolódjanak a játék fejlesztésébe, és kommunikáljanak a fejlesztőcsapattal, jelentsék a hibákat és fejlesztéseket javasoljanak. Mivel a Renaissance Kingdoms egy olyan univerzum, amely web-alapú változatában több, mint 15 éve létezik, a korai hozzáférési modell a megfelelő választásnak tűnt ahhoz, hogy a szenvedélyes játékosokból álló közösséget bevonjuk a mobil verzió fejlesztésébe.

Meddig tart a korai hozzáférés?

Nehéz megmondani, hogy pontosan mikor lesz elérhető a játék 1.0-s verziója, mivel sok olyan funkciót szeretnénk benne megvalósítani, amelyet a közösség felfedezhet és tesztelhet, mielőtt az hivatalosan is kiadásra kerülne. A korai hozzáférés legalább néhány hónapig fog tartani.

Mi a korai hozzáférésű verzió jelenlegi állapota?

A korai hozzáférésű verziójából hiányzik néhány fontos funkció, mint például:

- A bemutató a új játékosok számára. A játék korai hozzáférésben marad mindaddig, amíg ez a kezdőknek szóló funkció nincs megfelelően implementálva. Emiatt letiltottuk az új karakterek létrehozását a mobilalkalmazásban mindaddig, amíg az korai hozzáférésben van. Ahhoz, hogy tesztelhesd a Renaissance Kingdoms-t mobilon a korai hozzáférésben, előbb rendelkezned kell egy meglévő karakterrel, vagy létre kell hoznod a játék web-alapú verzióján keresztül.

- A szintváltozások kezelése a mobilalkalmazásban. Jelenleg a web alapú verziót kell használnod, hogy a következő szintre léphess.

A játék egyes területeinek működését is átalakítjuk, például a várost, amely így élénkebb lesz, valamint a karakterek és az otthonok kezelését, amely intuitívabb lesz.

A mobil verzió összes újdonsága a webes verzióban is megjelenik, legtöbbször egyszerre. Addig is reméljük, hogy megfelelően fogadjátok ezt a verziót, amely jelenlegi állapotában hibákat és fejlesztés alatt álló funkciókat tartalmazhat. Ha van kedved támogatni minket, nagyon hálásak lennénk, ha pozitív véleményt írnál az alkalmazásról.

Mely új funkciók lesznek elérhetők a korai hozzáférésű verzió kiadásakor?

- A Renaissance Kingdoms korai hozzáférésű verziójának játszása lehetővé teszi a web alapú verzió legtöbb tartalmának az elérését, beleértve a nemrégiben megújult dolgokat is, például a karakterek új megjelenését.
- Egy új játékosoknak szánt kaland tesztelését, hogy láthasd, hogyan néz ki ez az új funkció.
- Egy új cselekvési pontrendszert a karakterek tevékenységének kezelésére
- Minijátékok, hogy több erőforrást szerezzhessetek bizonyos tevékenységek során

Hogyan vonják be a közösséget a fejlesztési folyamatba?

Várjuk visszajelzéseiteket, akár a játékfórumokon, akár a Discordon. Figyelembe fogjuk venni a jövőbeli új funkciókkal kapcsolatban, valamint a játékban már megtalálható dolgok tekintetében, amelyeket javítanunk kell.

Décoration RAR

Ütemterv

 

1. számú frissítés: Egy új "Én" kora decemberben


 • A karakterlap és az "Én" oldal teljes átalakítása.
 • Számos személyre szabási lehetőség hozzáadása a karakterlaphoz.
 • Egy vadonat új ruhatár.
 • A bűnök rendszerének jelentős átalakítása.

2. számú frissítés: Egy Új Otthon


 • A 'Ingatlanom' és az 'Otthonom' egyesítése egy új, teljesen interaktív területen.
 • Teljesen megújult magával ragadó grafika.
 • Hozzáférés egy egyszerűsített és továbbfejlesztett birtokkezelési rendszerhez (mezők, lakások, stb.).
 • Új földpiac rendszer
 • Lehetőség arra, hogy otthonod valódi lakóhelyként használhassd, valamint privát eszmecserékre (látogatók beengedése vagy tiltása, vacsorák, bankettek és egyéb rendezvények szervezésére)

3. számú frissítés: Egy új város


 • A város szórakoztató és hasznos hellyé válik, ahol sok interakció lehetséges.
 • Főbb grafikai fejlesztések a városban (zoom, animációk, 3D modellek és így tovább)
 • Megújított navigáció a jobb élményért a városban.

4. számú frissítés: Új játékosok


 • A játék első óráinak megújítása az új játékosok fogadása érdekében
 • Kalandok létrehozása az új játékosok számára
 • Kommunikáció megkezdése, új játékosok meghívása a játék felfedezésére

Ezek a frissítések nincsenek számozva, mivel a főbb frissítésekkel párhuzamosan készülnek

Jövőbeni frissítések:


 • A Renaissance Kingdoms krónikái, az univerzum 15 évének története egy erre a célra szolgáló webhelyen keresztül, amely kronológiákat, életrajzokat, összefoglalókat és a Renaissance Kingdoms játékosainak legemlékezetesebb eredményeiből származó híreket tartalmazza.
 • Kalandok: több, mint 70 izgalmas eredeti kaland több, mint 800 oldalas párbeszéddel, szóló és többjátékos elemekkel.
 • Érzelmekkel rendelkező karakterek. (Szeretnénk az arcokat animálni, ha ez technikailag lehetséges. A grafikai laborban még a tesztelési fázisban vagyunk.)

A becsült kiadási ideje minden frissítésnek az azt megelőző frissítés elkészülése után kerül kihirdetésre. A korábbi szűk határidők rengeteg nyomást helyeztek a csapatunkra, valamint a játékosoknak is hatalmas csalódást okozott, amikor nem tudtuk tartani az előre meghirdetett határidőt, ezért megpróbálkozunk más megoldásokkal is, hogy lássuk mi a legmegfelelőbb a csapatnak és a játékosoknak.

Décoration RAR

Univerzum

Ebben a jelenleg fejlesztés alatt álló szekcióban fogod megtalálni a Reneszánsz Királyságok játékosok tettei által megalkotott történelmét éppúgy, mint a Reneszánsz Királyságok napi híreit (mely jelenleg KAP néven fut).