Uppoudu Renaissance Kingdoms MMORPG:n maailmaan. Saatavilla nyt Early Accessissa älypuhelimessasi!

homme RAR

Esittely

Renaissance Kingdoms on Early Accessissa oleva immersiivinen MMORPG, jossa pelaajat voivat olla kuka vain, ja tehdä mitä vain hauskassa vaihtoehtoisessa 1400-luvun Euroopassa.

Täysi vapaus valita

Voit muokata hahmoasi ja kotiasi, liittyä mahtaviin perheisiin ja valita oman kohtalosi maailmassa ilman rajoituksia: halusit sitten olla mylläri pienessä kaupungissa, merimies kauppa-aluksella taikka tulla valituksi lääninherraksi tai kuninkaaksi, kaikki on mahdollista. Elävä maailma ja sen realistinen talousjärjestelmä riippuvat täysin pelaajien toimista. Minipeleillä voit ansaita ylimääräisiä resursseja itsellesi tai yhteisöllesi. Seikkailuiksi kutsumamme uskottava valintoihin perustuva tarinajärjestelmä tarjoaa pelaajille toiminnantäytteisiä seikkailuja moraalisine valintoineen.

Décoration RAR

Loputtomat mahdollisuudet yhdessä elämässä

Renaissance Kingdomsissa voit ryhtyä leipää kylällesi toimittavaksi leipuriksi, varomattomia matkalaisia ryöstäväksi ryöväriksi, liittyä sotilaaksi armeijaan tai johtaa sitä kenraalina, levittää uskoasi piispana tai kardinaalina, voit tulla valituksi lääninherraksi tai jopa kuninkaaksi... Mahdollisuudet ovat loputtomat eikä mikään estä sinua toteuttamasta useaa kohtaloa yhdessä elämässä!


Luo ainutlaatuinen hahmo ja koti!

Voit muokata hahmoasi perusteellisesti, niin fyysisiltä ominaisuuksiltaan kuin vaatetukseltaankin, hahmosi sosiaaliseen asemaan sopivaksi. Voit myös räätälöidä kotiasi niin sisältä kuin ulkoakin. Ja jos tulet valituksi pormestariksi, voit muokata koko kylääsi!

Maailma ja talousjärjestelmä jossa jokaisella pelaajalla on väliä

Renaissance Kingdomsissa jokainen hahmo on toinen pelaaja ja jokaisella pelaajalla on suuri vaikutus pelin maailmaan ja muihin pelaajiin. Jos esimerkiksi haluat koota armeijan, sinun on suostuteltava muita pelaajia toimittamaan sinulle aseita ja liittymään joukkoosi, joko maksamalla heille tai muuten taivuttelemalla heidät. Tullaksesi valituksi vaaleilla tärkeään tehtävään sinun on saatava äänestäjät puolellesi. Taloudellinen järjestelmä kannustaa pelaajien väliseen yhteistyöhön. Jokainen esine pelissä leivänpalasta sotalaivoihin on pelaajien valmistama.

Valitse oikein

Renaissance Kingdoms sisältää alkuperäisen seikkailumekaniikan jossa hahmosi, joko yksin tai yhdessä muiden tai heitä vastaan, kokee jännittäviä seikkailuja ja kohtaa moraalisia valintoja jotka määrittävät sitä, kuka hän on. Valitsetko oikein?

femme RAR
Décoration RAR
RAR
sortie anticipée

Early Access

Mikä on Early Access?

Early Access on nouseva kehittämisen malli. Pelaajat saavat pääsyn peliin sen kehityksen ollessa vielä kesken. Näin he pääsevät osaksi pelin kehitystä, ja voivat viestiä kehittäjien kanssa, ilmoittaa bugeista ja ehdottaa parannuksia. Renaissance Kingdoms on maailma joka on ollut olemassa selainversiossaan yli 15 vuotta. Early Access vaikutti olevan oikea valinta intohimoisen pelaajakunnan sisällyttämiseksi mobiiliversion kehitykseen.

Kuinka kauan Early Access tulee jatkumaan?

On vaikea sanoa milloin pelin 1.0 versio julkaistaan, sillä on monia ominaisuuksia jotka haluamme toteuttaa, jotta yhteisö voi kokeilla niitä ennen, kuin ajattelemme Renaissance Kingdomsin virallista julkaisemista. Early Access tulee kestämään ainakin jokusen kuukauden.

Missä kunnossa Early Access versio on?

Early Access versiosta puuttu muutamia tärkeitä ominaisuuksia, kuten:

- Opas pelin aloittaville uusille pelaajille. Peli tulee pysymään Early Accessissa niin kauan kun tätä ominaisuutta ei ole kunnolla lisätty. Siksi me olemme myös estäneet uusien hahmojen luomisen mobiilisovelluksella sen ollessa Early Accessissa. Voidaksesi kokeilla Renaissance Kingdomsin moobiilisovellusta sinulla on jo oltava hahmo tai sinun on luotava sellainen pelin selainversiossa.

- Tasonnousujen hallinta mobiilisovelluksessa. Tällä hetkellä tasonnousuun on käytettävä pelin selainversiota.

Tulemme myös uudistamaan joitakin osia pelistä, esimerkiksi kaupungit, joista tulee eläväisempiä, ja tekemään hahmon ja hänen kotinsa hallinasta intuitiivisempaa.

Kaikki mobiiliversion uudet ominaisuudet tulevat ilmestymään myös selainversioon, useimmiten vieläpä samaan aikaan. Toivomme että tulette ottamaan vastaan hyvin tämän uuden version pelistä, joka nykytilassaan voi sisältää bugeja ja keskeneräisiä ominaisuuksia. Jos haluat tukea meitä olisimme erittäin kiitollisia jos voisit jättää sovelluksesta positiivisen arvostelun.

Mitkä ominaisuudet ovat saatavilla Early Access versiossa?

- Renaissance Kingdomsin Early Access versiossa pääset käyttämään suurinta osaa pelin selainversion sisällöstä, mukaan luettuna viime aikoina uusittua sisältöä kuten uusittuja hahmografiikoita.
- Pääset kokeilemaan uusille pelaajille suunnattua seikkailua ja pääset näkemään millainen tänä uusi ominaisuus on.
- Uusi toimintapistejärjestelmä hahmojen toiminnan hallitsemiseen
- Ansaitse lisää resursseja minipeleillä joidenkin toimintojen aikana

Kuinka yhteisö on mukana kehitystyössä?

Odotamme innolla palautettanne niin foorumilla kuin Discordissakin. Otamme palautteen huomioon uusia ominaisuuksia suunnitellessamme, mutta myös kehittääksemme pelissä jo olevia ominaisuuksia.

Décoration RAR

Etenemissuunnitelma

 

Päivitys 1: Uusi "Minä" joulukuun alussa


 • Täysi hahmo- ja "Minä"-sivun uudistus.
 • Lukuisia uusia vaihtoehtoja hahmosivusi muokkaamiseen.
 • Upouusi vaatekaappi.
 • Suuria muutoksia synteihin.

Päivitys 2: Uusi koti


 • Kotisi uudistaminen yhdeksi vuorovaikutteiseksi alueeksi.
 • Entistä vakuuttavammat grafiikat
 • Suoraviivaistettu ja paranneltu omistusten hallinta (pellot, asunnot ja niin edelleen).
 • Uusi järjestelmä maakaupalle
 • Mahdollisuus käyttää kotiasi aidosti elävänä paikkana ja yksityisiin tilaisuuksiin (otatko vastaan vieraita, järjestä lounaita, juhlaillallisia ja muita tapahtumia)

Päivitys 3: Uusi kaupunki


 • Kaupungista tulee hauska ja hyödyllinen paikka täynnä mahdollisuuksia.
 • Merkittäviä graafisia parannuksia kaupunkiin (zoom, animaatiot, 3D-mallit, ja niin edelleen)
 • Uusi luonnollisempi tapa liikkua kylässäsi.

Päivitys 4: Uudet pelaajat


 • Pelin ensimmäisten tuntien uudistaminen uusien pelaajien tervetulleeksi toivottamiseksi
 • Seikkailujen järjestäminen uusille pelaajille
 • Viestinnän käynnistäminen uusien pelaajien kutsumiseksi tutustamaan peliin

Näitä päivityksiä ei ole numeroitu, sillä niitä kehitetään samanaikaisesti suurempien päivitysten kanssa

Tulevat päivitykset:


 • Renaissance Kingdomsin kronikka, 15 vuotta maailmamme historiaa erillisellä sivustolla sisältäen aikajanoja, biografioita, yhteenvetoja ja uutisia perustuen Renaissance Kingdomsin historian mieleenpainuvimpiin tapahtumiin.
 • Seikkailut: yli 70 yksin- ja moninpeliominaisuuksia sisältävää jännittävää alkuperäistä seikkailua ja yli 800 sivua dialogia.
 • Tunteelliset hahmot. (Toivomme voivamme animoida kasvot, mikäli se vain on teknisesti mahdollista. Testit ovat vielä kesken grafiikkaosastossamme.)

Jokaisen päivityksen suuripiirteinen julkaisuaika julkaistaan edellisen päivityksen julkaisun yhteydessä. Tiukka julkaisuaikataulu, jollainen meillä ennen oli, ei toimi, sillä se aiheuttaa paljon painetta tiimeillemme ja aiheuttaa pettymystä kun emme voikaan julkaista ennalta annettuna ajankohtana. Kokeilemme uutta tapaa ja katsomme jos se olisi parempi niin teille kuin meillekin!

Décoration RAR

Maailma

Tästä työn alla olevasta osiosta tulet löytämään tietoa Renaissance Kingdomsin maailman menneisyydestä ja sitä muovanneista pelaajien toimista sekä Renaissance Kingdomsin päivittäisiä uutisia (jotka tunnetaan toistaiseksi nimellä KYL).