Ανακαλύψτε τα εντυπωσιακά MMORPG Αναγεννησιακά Βασίλεια, τα οποία είναι τώρα διαθέσιμα σε έγκαιρη πρόσβαση στο smartphone σας!

homme RAR

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Τα Αναγεννησιακά Βασίλεια είναι ένα εντυπωσιακό MMORPG, με επιλογή σήμερα πρώιμης πρόσβασης. Θα βρεθείτε σε ενα κόσμο, όπου οι παίκτες είναι ελεύθεροι να γίνουν και να κάνουν οτιδήποτε, σε μια διασκεδαστική και εναλλακτική έκδοση του 15ου αιώνα στην Ευρώπη.

Μια απόλυτη ελευθερία επιλογής

Μπορείτε να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας και το σπίτι σας, να γίνεται μέλος ισχυρών οικογενειών και να επιλέξετε το δικό σας πεπρωμένο σε έναν κόσμο χωρίς περιορισμούς: από το να είσαι ένας μυλωνάς σε ένα μικρό χωριό η ένας ναύτης σε ένα εμπορικό πλοίο, μέχρι να εκλεγείς δούκας ή βασιλιάς, . Το ακμάζον σύμπαν και το ρεαλιστικό οικονομικό του σύστημα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τις ενέργειες των παικτών. Τα Minigames σας επιτρέπουν να κερδίζετε πόρους για εσάς ή / και την κοινότητά σας, ενώ ένα εντυπωσιακό σύστημα ιστοριών με επιλογές, που ονομάζεται περιπέτειες, προσφέρει διάφορες δραστηριότητες για παίκτες με ηθικές επιλογές.

Décoration RAR

Άπειρα πεπρωμένα σε μια μοναδική ζωή

Στα Αναγεννησιακά Βασίλεια, μπορείτε να γίνετε αρτοποιός για να προμηθεύσετε ψωμί στο χωριό ή ένας ληστής για να τιθασεύσετε τους ταξιδιώτες, ένας στρατιώτης που θα ενταχθεί σε έναν στρατό, ένας στρατηγός να οδηγήσει έναν στρατό, ένας επίσκοπος ή έναν καρδινάλιος για να εξαπλωθεί η πίστη σας, δούκας ή ακόμα και βασιλιάς ... Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και τίποτα δεν σας εμποδίζει να έχετε πολλά πεπρωμένα σε μια ζωή!


Δημιουργήστε ένα μοναδικό χαρακτήρα και το σπίτι σας!

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε πλήρως τον χαρακτήρα σας, τροποποιώντας τις λεπτομέρειες της φυσικής του εμφάνισης και των ρούχων που φοράτε για να ταιριάζετε στην κοινωνική κατάσταση του χαρακτήρα σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση του σπιτιού σας, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, και εάν είστε εκλεγμένος δήμαρχος, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του χωριού σας!

Ένας κόσμος με ένα οικονομικό σύστημα όπου κάθε παίκτης έχει σημασία

Στα Αναγεννησιακά Βασιλεία, κάθε χαρακτήρας είναι ένας παίκτης που έχει ισχυρό αντίκτυπο στον κόσμο και στους άλλους παίκτες. Για παράδειγμα, για να συγκεντρώσετε έναν στρατό, πρέπει να πείσετε άλλους παίκτες να πάρουν όπλα και να έρθουν μαζί σας, όταν τους πληρώνετε ή τους πείσετε να το κάνουν. Προκειμένου να εκλεγείτε σε μια σημαντική θέση, θα πρέπει να πείσετε τους εκλογείς ότι πρέπει να σας επιλέξουν. Ομοίως, το οικονομικό σύστημα του παιχνιδιού ενθαρρύνει τη συνεργασία των παικτών καθώς, από το ψωμί μέχρι το πολεμικό πλοίο, κάθε στοιχείο του παιχνιδιού γίνεται από τους παίκτες.

Κάντε τις σωστές επιλογές

Τα Αναγεννησιακά Βασίλεια περιλαμβάνουν επίσης έναν αρχικό μηχανισμό περιπετειών, όπου ο χαρακτήρας σας, μόνος ή με άλλους / ενάντια σε άλλους παίκτες, θα ζήσει συναρπαστικές περιπέτειες με ηθικές επιλογές που θα καθορίσουν ποιος είναι αυτός / αυτή. Θα κάνετε τις σωστές επιλογές;

femme RAR
Décoration RAR
RAR
sortie anticipée

Πρόωρη πρόσβαση

Τι είναι η έγκαιρη πρόσβαση;

Η πρώιμη πρόσβαση είναι ένα αναδυόμενο μοντέλο ανάπτυξης παιχνιδιού. Οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι, ενώ η ανάπτυξή του είναι ακόμα σε εξέλιξη, γεγονός που τους επιτρέπει να συμμετέχουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και να ανταλλάσσουν με την ομάδα dev να αναφέρουν σφάλματα και να προτείνουν βελτιώσεις. Αν τα Αναγεννησιακά βασίλεια είναι ένα σύμπαν που υπάρχει εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια στο διαδίκτυο, το μοντέλο πρώιμης πρόσβασης εμφανίστηκε σαν τη σωστή επιλογή να εμπλακεί η παθιασμένη κοινότητα των παικτών στην ανάπτυξη της έκδοσης για κινητό.

Πόσο καιρό θα διαρκέσει η πρώιμη πρόσβαση;

Είναι δύσκολο να καθοριστεί πότε το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στην εκδοχή 1.0 ακριβώς, καθώς υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που θέλουμε να εφαρμόσουμε, ώστε η κοινότητα να τα ανακαλύψει και να τα δοκιμάσει πριν σκεφτεί μια επίσημη κυκλοφορία για τα Αναγεννησιακά Βασίλεια. Η πρώιμη πρόσβαση θα πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον αρκετούς μήνες.

Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση της πρώιμης πρόσβασης;

Η έκδοση στην πρώιμη πρόσβαση υπολείπεται σε μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως:

- Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους παίκτες που ξεκινούν το παιχνίδι. Το παιχνίδι θα παραμείνει σε έγκαιρη πρόσβαση, εφόσον αυτή η λειτουργία για αρχάριους δεν εφαρμόζεται σωστά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε απενεργοποιήσει τη δημιουργία νέων χαρακτήρων στην εφαρμογή για κινητά, εφόσον είναι σε πρώιμη πρόσβαση. Για να μπορέσετε να δοκιμάσετε τα Αναγεννησιακά βασίλεια μέσω κινητού τηλεφώνου σε έγκαιρη πρόσβαση, πρέπει να έχετε έναν υπάρχοντα χαρακτήρα ή να τον δημιουργήσετε μέσω της διαδικτυακής έκδοσης του παιχνιδιού.

- Η διαχείριση των αλλαγών επιπέδου στην εφαρμογή για κινητά. Προς το παρόν, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση που βασίζεται στον ιστό για να μπορέσετε να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο.

-Θα ανανεώσουμε επίσης τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν ορισμένες περιοχές του παιχνιδιού, όπως το χωριό που θα είναι πιο ζωντανό, καθώς και τη διαχείριση του χαρακτήρα και του σπιτιού του που θα είναι πιο διαισθητικά.

-Όλα τα νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης για κινητά θα εμφανίζονται επίσης στην έκδοση που βασίζεται στον ιστό, τις περισσότερες φορές ταυτόχρονα.

-Εν τω μεταξύ, ελπίζουμε ότι θα υποδεχθείτε ευχάριστα αυτή την έκδοση, η οποία στην τρέχουσα κατάσταση της μπορεί να περιέχει σφάλματα και χαρακτηριστικά στη διαδικασία υλοποίησης. Εάν αισθάνεστε ότι μας υποστηρίζετε, θα είμαστε πολύ ευγνώμονες αν θα μπορούσατε να αφήσετε μια θετική αναθεώρηση της εφαρμογής.

Ποιες νέες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες στην έκδοση της πρώιμης πρόσβασης;

- Η αναπαραγωγή της έκδοσης κατά την πρώιμη πρόσβαση των Αναγεννησιακών Βασιλείων θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου της διαδικτυακής έκδοσης, περιλαμβανομένων όσων έχουν πρόσφατα ανανεωθεί, όπως η νέα εμφάνιση των χαρακτήρων.
- Δοκιμάζοντας μια περιπέτεια που προορίζεται για νέους παίκτες, ώστε να μπορείτε να δείτε τι φαίνεται αυτό το νέο χαρακτηριστικό.
- Ένα νέο σύστημα σημείων δράσης για τη διαχείριση των δραστηριοτήτων των χαρακτήρων
- Minigames για να κερδίσετε περισσότερους πόρους κατά τη διάρκεια ορισμένων δραστηριοτήτων

Πώς θα συμμετάσχει η κοινότητα στη διαδικασία ανάπτυξης;

Ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε τα σχόλιά σας, είτε στο φόρουμ των παιχνιδιών είτε στο Discord. Θα τα λάβουμε υπόψη για τα μελλοντικά νέα χαρακτηριστικά, αλλά και για τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και τα οποία είναι ήδη στο παιχνίδι.

Décoration RAR

Χάρτης πορείας

 

Ενημέρωση 1: Ένα νέο "Εγώ" για τις αρχές Δεκεμβρίου


 • Πλήρης αναμόρφωση των προφίλ χαρακτήρων και της επιλογής "Εγώ".
 • Προσθήκη πολλών επιλογών προσαρμογής στο προφίλ χαρακτήρων.
 • Μια ολοκαίνουργια ντουλάπα
 • Μια σημαντική αλλαγή του συστήματος των αμαρτιών.

Ενημέρωση 2: Ένα νέο σπίτι


 • Η συγχώνευση των ακινήτων μου και του σπιτιού μου σε μια νέα, πλήρως διαδραστική περιοχή.
 • Ανανεωμένα γραφικά
 • Πρόσβαση σε μια βελτιωμένη διαχείριση κατοχής (χωράφια, διαμερίσματα και ούτω καθεξής).
 • Ένα νέο σύστημα αγοράς γης
 • Η ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το σπίτι σας ως πραγματικό χώρο διαβίωσης καθώς και ιδιωτικές ανταλλαγές (επισκέπτες, οργάνωση δείπνων, δεξιώσεις και άλλες εκδηλώσεις)

Ενημέρωση 3: Ένα νέο χωριό


 • Το χωριό γίνεται ένα διασκεδαστικό και χρήσιμο μέρος με πολλές πιθανές αλληλεπιδράσεις.
 • Μεγάλες γραφικές βελτιώσεις του χωριού (ζουμ, κινούμενα σχέδια, τρισδιάστατα μοντέλα κ.α.)
 • Μια ανανεωμένη πλοήγηση για καλύτερη ξενάγηση στο χωριό σας.

Ενημέρωση 4: Νέοι παίκτες


 • Αναβάθμιση τις πρώτες ώρες παιχνιδιού για το καλωσόρισμα σε νέους παίκτες
 • Δημιουργία περιπετειών για τους νέους παίκτες
 • Έναρξη επικοινωνίας για να προσκαλέσετε νέους παίκτες να ανακαλύψουν το παιχνίδι

Αυτές οι ενημερώσεις δεν είναι αριθμημένες καθώς αναπτύσσονται ταυτόχρονα με τις σημαντικές ενημερώσεις

Μελλοντικές ενημερώσεις:


 • Τα Χρονικά των Αναγεννησιακών Βασιλείων, η ιστορία των 15 χρόνων του κόσμου σας μέσω ενός ειδικού χώρου που θα περιλαμβάνει χρονολογίες, βιογραφίες, περιλήψεις και ειδήσεις με βάση τα πιο αξιομνημόνευτα στοιχεία της ιστορίας των Αναγεννησιακών Βασιλείων.
 • Περιπέτειες: περισσότερες από 70 συναρπαστικές πρωτότυπες περιπέτειες με περισσότερες από 800 σελίδες διαλόγου, με στοιχεία σόλο και multiplayer.
 • Χαρακτήρες με συναισθήματα. (ελπίζουμε να ξαναζωντανέψουμε τα πρόσωπα, αν είναι τεχνικά εφικτό. Βρισκόμαστε ακόμα στη φάση των δοκιμών στο γραφικό εργαστήριο.)

Η κατά προσέγγιση ημερομηνία έκδοσης κάθε ενημέρωσης θα ανακοινωθεί μόλις κυκλοφορήσει η προηγούμενη. Το "σφιχτό" χρονοδιάγραμμα, που εφαρμόσαμε προηγουμένως, δεν ειναι λειτουργικό, ασκεί μεγάλη πίεση στις ομάδες μας και προκαλεί απογοήτευση όταν δεν μπορούμε να παραδώσουμε στην αναγγελθείσα ημερομηνία. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε έναν άλλο τρόπο για να δούμε αν είναι πιο ευχάριστο για σας, αλλά και για εμάς!

Décoration RAR

Κόσμος

Θα μπορείτε να ανακαλύψετε σε αυτή την ενότητα που βρίσκεται υπό κατασκευή το παρελθόν του κόσμου των Αναγεννησιακών Βασιλείων όπως δημιουργήθηκε από τις ενέργειες των παικτών καθώς και τα καθημερινά νέα των Αναγεννησιακών Βασιλείων (που σήμερα ονομάζονται KAP).