Descobriu el MMORPG immersiu Renaissance Kingdoms, actualment disponible en accès anticipat pel vostre mòbil!

homme RAR

Presentació

Renaissance Kingdoms és un MMORPG immersiu, actualment en accès anticipat, establert a l'univers dels Regnes Renaixents, on els jugadors són lliures de fer i esdevenir allò que vulguin, en una versió alternativa de l'Europa del segle XV.

Una llibertat d'acció total

Podeu personalitzar el vostre personatge i casa, unir-vos a poderoses famílies i elegir el vostre propi destí en un món sense restriccions: des de moliner a una petita vila fins a tripulant d'un vaixell mercant, passant per ser elegit comte o rei, tot és possible. El ric univers i el sistema econòmic realista depenen íntegrament de les accions dels jugadors. Els minijocs us permeten obtenir recursos per vos i/o per la vostra comunitat, alhora que un sistema immersiu d'aventures guiades us ofereix aventures plenes de girs i decisions morals.

Décoration RAR

Una infinitat de destins en una sola vida

A Renaissance Kingdoms, podeu esdevenir forner per subministrar pa a la vostra vila, o bandoler per assaltar els viatgers imprudents, soldat per allistar-se a l'exèrcit, general per comandar aquest exèrcit, bisbe o cardenal per difondre la vostra fe, ser elegit comte o fins i tot rei... Les possibilitats són infinites i res us pot impedir tenir diversos destins en una mateixa vida!


Creeu un personatge i casa únics!

De la mateixa manera podeu personalitzar completament el vostre personatge modificant els detalls de la seva aparença física, la seva roba per ajustar-la a posició social del vostre personatge. També podeu personalitzar l'aparença de la vostra llar, tant l'exterior com la interior i, si sou elegit alcalde, podreu personalitzat l'aparença de la vostra vila!

Un univers amb un sistema econòmic on cada jugador compta

A Renaissance Kingoms, cada personatge és un jugador que té un gran impacte vers el món i els altres jugadors. Per exemple, per tal d'aixecar un exèrcit, heu de convèncer altres jugadors per aconseguir armes i que se us uneixin, ja sigui pagant-los o persuadint-los a fer-ho. Per tal de ser electe en una posició important, haureu de convèncer els electors de que han d'elegir-vos. Així mateix, el sistema econòmic del joc estimula la col·laboració entre jugadors ja que, des de la fogassa de pa fins als vaixells de guerra, tots els objectes del joc són elaborats pels jugadors.

Prendre les decisions correctes

Renaissance Kingdoms inclou un sistema inèdit d'aventures on els vostre personatge, tot sol o amb/contra altres jugadors, viurà apassionants aventures amb decisions morals que definiran qui és. Prendreu les decisions encertades?

femme RAR
Décoration RAR
RAR
sortie anticipée

Accés anticipat

Què és l'accés anticipat?

L'accés anticipat és un model emergent de desenvolupament. Els jugadors poden accedir al joc mentre el seu desenvolupament encara està en curs, cosa que els permet involucrar-se en el desenvolupament del joc i interaccionar amb l'equip desenvolupador per reportar errors i proposar millores. Si Renaissance Kingdoms és un univers que ha existit durant més de 15 anys en la seva versió web, el model d'accés anticipat és el que creiem indicat per involucrar a la comunitat apassionada pel desenvolupament de la versió mòbil.

Quant temps durarà l'accés anticipat?

És difícil definir quan exactament estarà disponible la versió 1.0, ja que hi ha moltes funcions que volem implementar a fi de que la comunitat pugui descobrir-les i provar-les abans de planejar el llançament oficial de Renaissance Kingdoms. L'accés anticipat durarà almenys uns quants mesos.

Quin és l'estat actual de la versió en accés anticipat?

Manquen algunes funcions importants a la versió d'accés anticipat, com ara:

- El tutorial per als nous jugadors que comencen. El joc romandrà en accés anticipat fins que aquesta funció per principiants estigui correctament implementada. Aquest és el motiu pel qual hem inhabilitat la creació de nous personatges a l'aplicació mòbil mentre aquesta es trobi en accés anticipat. Per tal de provar Renaissance Kingdoms via mòbil en accés anticipat, heu de tenir un personatge existent o crear-lo mitjançant la versió web del joc.

- La gestió del canvi de nivell a l'aplicació mòbil. Actualment, heu d'utilitzar la versió web per poder avançar al següent nivell.

També renovarem el funcionament d'algunes zones del joc, com ara la vila que serà més animada, així com la gestió del personatge i la seva casa que serà més intuïtiu.

Totes les noves característiques de la versió mòbil també apareixeran a la versió web, majoritàriament de forma simultània. Mentrestant, esperem que acolliu amb simpatia aquesta nova versió que, en el seu estat actual, pot contenir errors i funcions en procés d'implementació. Si us ve de gust donar-nos suport, estaríem molt agraïts si ens poguéssiu deixar una ressenya positiva de l'aplicació.

Quines funcions noves estaran disponibles al llançament de la versió en accés anticipat?

- Jugar a la versió anticipada de Renaissance Kingdoms us permetrà accedir a gran part del contingut de la versió web, incloent les recents renovacions com ara la nova aparença dels personatges.
- Provar una aventura destinada als nous jugadors, així podreu fer una ullada a aquesta nova característica.
- Un nou sistema de punts per gestionar les activitats dels personatges.
- Mini-jocs per guanyar més recursos en algunes activitats.

Com s'involucrarà a la comunitat en el procés de desenvolupament?

Estem desitjant llegir la vostra reacció, ja sigui al fòrum del joc o al Discord. Les tindrem en compte per les noves funcions futures així com pels aspectes que s'haurien de millorar i que ja estan al joc.

Décoration RAR

Full de ruta

 

Actualització 1: Un nou "Jo" previst pel principi de desembre


 • Una reforma completa de la fitxa de personatge i la pàgina "Jo".
 • La incorporació de nombroses opcions de personalització de la vostra fitxa de personatge.
 • Un guarda-roba nou de trinca.
 • Una modificació important del sistema de pecats.

Actualització 2: Una nova llar


 • Fusió de "La meva propietat" i "La meva casa" en una àrea completament interactiva.
 • Reforma gràfica immersiva.
 • Accès a una gestió simplificada i millorada de les possessions (camps, apartaments, etc).
 • Un nou sistema de mercat territorial
 • L'oportunitat d'utilitzar la vostra llar com un vertader lloc per viure i d'intercanvi privat (permís d'entrada, organització de sopars, banquets i altres esdeveniments)

Actualització 3: Una nova vila


 • La vila esdevé un lloc útil i divertit amb una pila de possibles interaccions.
 • Importants millores gràfiques de la vila (zoom, animacions, models 3D i més)
 • Una navegació reformada per millorar la immersió a la vostra vila.

Actualització 4: Nous jugadors


 • Reforma de les primeres hores de joc a fi d'acollir els nous jugadors.
 • Implementar aventure pels nous jugadors
 • Inici de la comunicació per convidar nous jugadors a descobrir el joc

Aquestes actualitzacions no estan numerades ja que es desenvolupen paral·lelament a actualitzacions importants

Actualitzacions futures:


 • Les cròniques de Renaissance Kingdoms, la gran història dels 15 anys del vostre univers a través d'una zona dedicada que inclou cronologies, biografies, resums i notícies basades en els fets més memorables de la història de Renaissance Kingdoms.
 • Aventures: més de 70 aventures emocionants amb més de 800 pàgines de diàleg, amb elements solo i multi-jugador.
 • Personatges amb emocions. (Esperem animar les cares, si és tècnicament possible. Encara estem en fase de proves al laboratori gràfic.)

La data aproximada de llançament de cada actualització serà anunciada un cop s'hagi implementat l'anterior. Tenir un calendari rígid, com l'hem tingut anteriorment, no funciona, posa molta pressió als nostres equips i causa decepció quan no es pot complir amb la data anunciada. Provarem un altre sistema per veure sí és més satisfactori, tant per vosaltres com per nosaltres!

Décoration RAR

Univers

En aquesta secció, actualment en construcció, podreu descobrir el passat de l'univers de Renaissance Kingdoms tal i com ha estat creat per l'acció dels jugadors, així com els esdeveniments diaris de Renaissance Kingoms (actualment conegut com KAP).