Открийте необятното MMORPG Renaissance Kingdoms, вече налично и в приложение за ранен достъп на вашия смартфон!

homme RAR

Резюме

Renaissance Kingdoms е необятно MMORPG, в момента във версия за ранен достъп, част от вселената на Ренесансовите Кралства, където играчите са свободни да бъдат такива, каквито пожелаят и да правят всичко, в забавна и алтернативна версия на Европа през XV-ти век.

Напълно свободен избор

Можете да персонализирате героя си и дома си, да се присъедините към могъщи фамилии и да изберете съдбата си в свят без ограничения: от това да бъдете мелничар в малко селце до моряк на търговски кораб, да бъдете избран за Боляр или Цар, всичко е възможно. Оживената вселена и реалистичната икономическа система изцяло разчитат на действията на играчите. Мини-игри ви позволяват да трупате ресурси за вас и за вашата общност, докато завладяваща история с поредица от избори, така наречените приключения, предлага на играчите изпълнени с морални избори приключения.

Décoration RAR

Много съдби събрани в едно

В Renaissane Kingdoms можете да станете пекар, който снабдява съгражданите си с хляб, или пък разбойник, който граби непредпазливи пътници, войник - част от армия, или генерал на тази армия, епископ или кардинал, който разпространява вярата, а можете също така да бъдете избран за Боляр или пък дори за Цар... Възможностите са безкрайни и нищо не ви спира да имате няколко съдби в един живот!


Създайте уникален герой и дом!

Можете също така напълно да персонализирате героя си, като променяте елементи от неговия/неин външен вид и дрехите, които той/тя носи за да отговаря на избрания социален статус. Можете да променяте и своя дом, както отвън, така и отвътре. Ако сте избрани за кмет, може да променяте и външния вид на вашия град!

Свят с икономическа система, където всеки играч е важен

В Renaissance Kingdoms всеки герой е играч, който има огромно влияние върху света и останалите играчи. Така например, за да създадете армия, трябва да убедите други играчи да грабнат оръжието и да се присъединят към вас, без значение дали ще ги убедите със звъна на парите или със сладки приказки. За да станете кмет, ще трябва да убедите гласоподавателите, че точно вие сте техния избраник. По същия начин, икономическата система на играта окуражава играчите да се подпомагат взаимно, тъй като от самуна хляб до военния кораб, всеки предмет в играта се произвежда от играчите.

Направете правилните избори

Ренесансовите Кралства също включват оригинална система от вълнуващи приключения със сюжетни обрати, при които Вашият герой, независимо дали е заедно или срещу други играчи, ще трябва да направи морални избори, които определят кой е той. Ще направите ли правилния избор?

femme RAR
Décoration RAR
RAR
sortie anticipée

Ранен достъп

Какво е Ранен достъп?

Ранният достъп е нов модел за разработване на игри. Играчите могат да получат достъп до играта, докато нейното разработване все още е в ход, което им позволява да се включат в развитието на играта и да общуват с разработчиците, за да докладват за грешки и да предлагат подобрения. Тъй като Ренесансовите Кралства е вселена, която съществува в своята уеб базирана версия повече от 15 години, моделът за ранен достъп изглежда е правилният избор за включване на общността на страстните играчи в разработването на мобилната версия.

Колко дълго ще трае ранния достъп?

Трудно е да се каже кога точно играта ще бъде налична в нейната версия 1.0, тъй като има много функции, които искаме да приложим в нея за да може общността да ги види и тества, преди да помислим за официално издание на Ренесансовите Кралства. Ранният достъп трябва да продължи поне няколко месеца.

На какъв етап е в момента ранния достъп?

Във версията за ранен достъп липсват няколко важни функции, като например:

- Въведението за нови играчи, които прохождат в играта. Играта ще остане в ранен достъп, докато тази функция за начинаещи не е правилно имплементирана. Ето защо деактивирахме създаването на нови герои в мобилното приложение, докато то е на етап Ранен достъп. За да можете да тествате Ренесансовите Кралства чрез мобилен телефон в Ранен достъп, трябва да имате съществуващ герой или да го създадете чрез уеб-базираната версия на играта.

- Управлението на нивата се променя в мобилното приложение. Понастоящем трябва да използвате уеб-базираната версия, за да можете да стигнете до следващото ниво.

Също така ще обновим начина, по който работят някои области от играта, като градът, който ще бъде по-оживен, както и управлението на героя и дома му, което ще бъде по-интуитивно.

Всички нови функции на мобилната версия ще се появят и в уеб-базираната версия, най-често по едно и също време. Междувременно се надяваме, че ще приветствате искрено тази версия, която в сегашното си състояние може да съдържа грешки и функции в процеса на внедряване. Ако искате да ни подкрепите, ще Ви бъдем много благодарни, ако можете да оставите положителен отзив за приложението.

Кои са новостите, които ще бъдат налични при пускане на пробната версия?

- Играта през версията за предварителен достъп на Ренесансови Кралства ви дава възможност да използвате по-голямата част от съдържанието на уеб-базираната версия, включително онези елементи, които наскоро бяха обновени, като новата визия на героите.
- Също имате възможност да изпробвате приключението насочено към новите играчи, така че да видите какво представлява тази нова функция.
- Нова система с точки за действие, с която управлявате ежедневието на героите.
- Мини-игри за да събирате повече ресурси по време на някои събития.

Как общността може да се включи в процеса на разработка?

Гледаме напред и очакваме вашата обратна връзка, било чрез игровия форум или чрез Дискорд. Ще отчетем всяко мнение за бъдещите нововъведения, но също така и за вече съществуващите неща, които трябва да подобрим.

Décoration RAR

Пътна карта

 

Обновление 1: Новото "Аз" предвидено за началото на Декември


 • Пълна преработка на страницата на героя и на страницата "Аз"
 • Добавянето на многобройни опции за персонализиране на страницата на героя.
 • Чисто нов гардероб.
 • ГОляма промяна в системата на греховете.

Обновление 2: Нов дом


 • Обединяване на "Моята собственост" и "Моят дом" в ново, напълно интерактивно място.
 • Напълно преработена пленяваща графика.
 • Достъп до изчистена и подобрена система за управление на притежанията (полета, апартаменти и т.н.).
 • Нова система за имотен пазар
 • Възможността да превърнете Вашата къща в истинско място за живеене и лично пространство (позволение за гости, организиране на вечери, банкети и други събития)

Обновление 3: Един нов град


 • Градът ще стане едно полезно и забавно място с много възможни места за интеракция
 • Голямо подобрение на графиката на града (увеличаване на мащаба, анимации, 3D модели и т.н.)
 • Подобрена навигация за по-пленяващо преживяване във Вашия град.

Обновление 4: Нови играчи


 • Пренаписване на първите часове на игра, имащо за цел да приветства новите играчи
 • Установяване на приключения за новите играчи
 • Започване на комуникация, целяща да покани нови играчи да открият играта

Тези обновявания не са номерирани, тъй като работим по тях едновременно с големите ъпдейти.

Бъдещи актуализации:


 • Хрониките на Ренесансовите Кралства, голямата история от 15 години на Вашата вселена, посредством специално създаден за целта сайт, който ще съдържа хронологии, биографии, кратки истории и новини, основани на най-забележителните факти, рамкиращи историята на Ренесансовите Кралства.
 • Приключенията: повече от 70 оригинални приключения с над 800 страници диалог, включващи соло и мултиплеър елементи
 • Персонажи с емоции. (Надяваме се да успеем да анимираме лицата, ако имаме техническата възможност. Все още сме на етап тестване в графичната лаборатория.)

Приблизиталната дата на всяко ново обновление, ще бъде обявявана при излизането на предходното. Ако работим със стриктен график, както преди, нещата не се получават, тъй като екипът ни е подложен на страхотно напрежение и това поражда разочарование у играчите, когато не успеем да спазим обещаните срокове. Ще опитаме друг подход, който се надяваме да е по-приятен за вас, както и за нас!

Décoration RAR

Вселена

В тази все още разработваща се секция, ще може да откриете миналото на Ренесансови Кралства, такова каквото то е било създадено от играчите, както и бъдещите ежедневни новини от Кралствата (в момента познати под името КАР).