Otkrijte impresivni MMORPG Renesansna Kraljevstva, sada dostupan u ranom pristupu na vašem pametnom telefonu!

homme RAR

Prezentacija

Renesansna Kraljevstva je impresivni MMORPG, trenutno u ranom pristupu, smješten u svemiru Renesansnih Kraljevstava, gde igrači mogu postati bilo tko i raditi bilo šta, u zabavnoj i alternativnoj verziji Evrope iz 15. vijeka.

Potpuna sloboda izbora

Možete prilagoditi svoj lik i kuću, pridružiti se moćnim porodicama i odabrati svoju sudbinu u svijetu bez ikakvih ograničenja: od mlinara u malom selu do mornara na trgovačkom brodu, do izbora grofa ili kralja, sve je moguće . Svemir i njegov realni ekonomski sistem u potpunosti se oslanjaju na akcije igrača. Mini-igre omogućuju vam da zarađujete resurse za vas i / ili vašu zajednicu, dok imerzivni sistem priča temeljen na izboru, zvan avantura, nudi igraču prepune akcijske avanture s moralnim izborima.

Décoration RAR

Beskonačno sudbina u jednom životu

U Renesansnim Kraljevstvima možete postati pekar za opskrbu gradova hljebom, ili bandit koji će pljačkati nepromišljene putnike, vojnik koji se pridružuje vojsci, general vojske, biskup ili kardinal koji će širiti svoju vjeru, biti izabran kao grof ili čak kao kralj ... Mogućnosti su beskrajne i ništa vas ne sprečava da u jednom životu imate nekoliko sudbina !


Stvorite jedinstven lik i dom !

Svoj lik možete u potpunosti prilagoditi tako da izmijenite detalje o njegovom fizičkom izgledu i odjeći koju on nosi kako bi odgovarao društvenom statusu vašeg lika. Takođe možete prilagoditi izgled svog doma, kako izvana tako i iznutra, a ako ste izabrani za gradonačelnika, možete prilagoditi izgled svog grada !

Univerzum sa ekonomskim sistemom u kojem je svaki igrač bitan

U Renesansnim Kraljevstvima svaki lik je igrač koji ima snažan uticaj na svijet i ostale igrače. Na primjer, da biste podigli vojsku, morate uvjeriti ostale igrače da uzmu oružje i pridruže vam se, ako ih platite ili nagovorite da to urade. Da biste bili izabrani na vodeće mjesto, morat ćete uvjeriti birače da bi trebali izabrati vas. Isto tako, ekonomski sistem igre potiče suradnju igrača jer od hljeba do ratnog broda svaki predmet igre naprave igrači.

Donesite pravi izbor

Renesansna Kraljevstva uključuju i originalnu mehaniku avantura u kojoj ćete kao lik, sami ili sa / protiv drugih igrača, živjeti uzbudljive avanture s moralnim izborima koji će odrediti ko je on / ona. Hoćete li donijeti pravi izbor?

femme RAR
Décoration RAR
RAR
sortie anticipée

Rani Pristup

Šta je rani pristup?

Rani Pristup je novi model razvoja igara. Igrači mogu pristupiti igri dok je njezin razvoj još uvijek u toku, što im omogućava da se uključe u razvoj igre i razmjene s dev timom kako bi prijavili pogreške i predložili poboljšanja. Ako su Renesansna Kraljevstva svemir koji postoji više od 15 godina u svojoj verziji temeljenoj na internetu, model ranog pristupa izgledao je kao pravi izbor za uključivanje strastvene zajednice igrača u razvoj mobilne verzije.

Koliko će trajati rani pristup?

Teško je odrediti kada će igra biti dostupna u njezinoj verziji 1.0, jer postoji mnogo funkcija koje želimo implementirati tako da ih zajednica može otkriti i testirati prije nego što razmisle o službenom izdanju za Renesansna Kraljevstva. Rani pristup trebao bi trajati najmanje nekoliko mjeseci.

Kakvo je trenutno stanje verzije ranog pristupa?

Verziji u ranom pristupu nedostaje nekoliko važnih značajki, kao što su: - Vodič za nove igrače koji započinju igru. Igra će ostati u ranom pristupu sve dok ova značajka za početnike nije pravilno implementirana. Zbog toga smo onemogućili stvaranje novih likova u mobilnoj aplikaciji sve dok je ona u ranom pristupu. Da biste mogli testirati Renesansna Kraljevstva putem mobitela u ranom pristupu, morate imati postojeći lik ili ga stvoriti putem web-verzije igre. - Upravljanje promjenama nivoa u mobilnoj aplikaciji. Trenutno morate koristiti verziju zasnovanu na webu da biste mogli prijeći na sljedeću razinu. Takođe ćemo obnoviti način na koji funkcionišu neka područja igre, poput grada koji će postati živahniji, kao i upravljanja likom i njegovim domom koji će biti intuitivniji. Sve nove karakteristike mobilne verzije pojavit će se i u web-verziji, većinom istovremeno. U međuvremenu, nadamo se da ćete sa simpatijom dočekati ovu verziju koja u svom trenutnom stanju može sadržavati pogreške i funkcije u procesu implementacije. Ako smatrate da nas podržavate, bili bismo vam zahvalni ako biste mogli ostaviti pozitivan pregled aplikacije.

Koje će nove funkcije biti dostupne prilikom izdavanja verzije u ranom pristupu?

- Igranje verzije u ranom pristupu Renesansna Kraljevstva omogućit će vam pristup većini sadržaja web verzije, uključujući ono što je nedavno preinačeno, poput nove pojave likova. - Testiranje avantura namijenjenih novim igračima, tako da možete vidjeti kako izgleda ta nova značajka. - Novi sistem bodova za upravljanje aktivnostima likova - Mini igre kako biste zaradili više resursa tokom nekih aktivnosti

Kako će zajednica biti uključena u proces razvoja?

Radujemo se što ćemo otkriti vaše povratne informacije, bilo na forumima igara, bilo na Discordu. Uzet ćemo ih u obzir za buduće nove funkcije, ali i stvari koje bi trebalo poboljšati, a koje su već u igri.

Décoration RAR

Putokaz

 

Ažuriranje 1: Novi "Ja" za početak Decembra


 • Kompletna prerada profila igrača i "Ja" strane.
 • Dodavanje brojnih opcija prilagođavanja vašeg profila.
 • Potpuno nova garderoba
 • Velika izmjena sistema grijeha.

Ažuriranje 2: Novi dom


 • Spajanje "Moja imovina" i "Moj dom" u novom, potpuno interaktivnom području.
 • Grafičko uranjanje potpuno je redizajnirano.
 • Pristup pojednostavljenom i poboljšanom upravljanju posjedima (polja, stanovi i tako dalje).
 • Novi sistem tržišta zemljišta
 • Mogućnost korištenja vašeg doma kao pravog životnog mjesta kao i privatne razmjene (dopuštajući posjetiteljima ili ne, organiziranje večera, banketa i drugih događanja)

Ažuriranje 3: Novi Grad


 • Grad postaje zabavno i korisno mjesto s puno mogućih interakcija.
 • Velika grafička poboljšanja grada (zum, animacije, 3D modeli i tako dalje)
 • Obnovljena navigacija za bolji pregled u vaš grad.

Ažuriranje 4: Novi Igrači


 • Obnovite prve sate igre kako biste dočekali nove igrače
 • Postavljanje avantura za nove igrače
 • Početak komunikacije kako biste pozvali nove igrače da otkriju igru

Ove ispravke nisu numerisane jer su razvijene istovremeno sa glavnim ispravkama

Buduće nadogradnje:


 • Hronike Renesansnih Kraljevina, Historija 15 godina vašeg univerzuma putem posebne stranice koja će sadržavati hronologije, biografije, sažetkei i vijesti temeljene na najzapaženijim činjenicama povijesti Renesansnih Kraljevina.
 • Avanture: više od 70 uzbudljivih originalnih avantura sa više od 800 stranica dijaloga, sa elementima solo i za više igrača.
 • Likovi s osjećajima (nadamo se da ćemo animirati lica, ako je to tehnički moguće. Još smo u fazi testiranja u grafičkoj laboratoriji.)

Približni datum izlaska svakog ažuriranja bit će objavljen nakon što je prethodna ubačena. Imati tijesan raspored, kao što smo ranije radili, ne uspijeva, vrši veliki pritisak na naše timove i razlog je za razočaranje kad ne možemo isporučiti na najavljeni datum. Pokušat ćemo drugi način da vidimo je li ugodnije za vas kao i za nas!

Décoration RAR

Univerzum

U ovom ćete odjeljku moći otkriti prošlost svemira Renesansnih Kraljevstava koja je stvorena djelovanjem igrača, kao i dnevne vijesti o Renesansnim Kraljevstvima (trenutno nazvane KAN).