Συγκεντρώστε έναν στρατό για να πολεμήσετε στον κόσμο των Theria αναμετρηθείτε με άλλους παίχτες σε πραγματικό χρόνο! Γίνετε θρύλος!

Συνδυασμός στρατηγικής, διαχείρισης και διπλωματίας σε πραγματικό χρόνο, το March of History σας μεταφέρει στην Μεσαιωνική Ευρώπη, όπου παίζετε με σκοπό την διαιώνιση του ονόματος του Οίκου σας στον απόηχο ιστορικών γεγονότων, από το έτος 1000 π.Χ. έως την πυρηνική εποχή.

Γίνετε ο απόλυτος αρχηγός του Psy! Ανταγωνιστείτε εναντίον άλλων παικτών από όλο τον κόσμο και νικήστε για να ανεβείτε στη κατάταξη και να κερδίσετε υπέροχα βραβεία. Στη μάχη, συνεργαστείτε με τους φίλους σας για να χτίσετε μια ισχυρή συμμαχία και να βοηθήσετε την ομάδα σας.

Πρόκειται για ένα νέο είδος παιχνιδιού κρυφών αντικειμένων για το Facebook, iPad, και Android. Ξεκινήστε ένα Ταξίδι στη Φαντασία, το πιο όμορφο και προκλητικό παιχνίδι κρυφών αντικειμένων!

Η πιο πρόσφατη δημιουργία της Celsius Online είναι ένα παιχνίδι midcore, χρησιμοποιώντας τη μηχανή μάχης παζλ μέσα σε ένα αληθινό, RPG παλιάς σχολής με μια ιστορία δράσης ηρώων και διαλόγων. Θα μπορέσετε να σώσετε τον κόσμο του Acilion;

4,039,822 Εγγεγραμμένοι παίκτες:
401 συνδεδεμένοι παίχτες
Το πρώτο παιχνίδι ρόλων (RP) στην Ευρώπη.
Σύνδεση
Σύνδεση
Ξεχάσατε τον Κωδικό σας;

Εγγραφή

Η εγγραφή είναι δωρεάν και πολύ γρήγορη. Μπορείτε να εγγραφείτε είτε με το λογαριασμό σας στο Facebook ή με το email σας.
ή
Άντρας Γυναίκα
aucun